Ensamma granar söker klappar

December månad består även i år av jul, krig, sjukdomar, insamlingar och utbredd givmildhet. Nya Moderaterna i Sigtuna kommun håller inte bara på med kommunens ekonomi, trygghet på gator och torg, skolresultat eller kampanjer på pendelstationerna. Vi har också som tradition att arrangera en julinsamling under december månad. Genom våra nätverk, våra medlemmar och våra sociala mediekanaler har vi möjlighet att nå många människor och på den vägen påtala värdet av insamlingar. Det tycker vi är värt att utnyttja. I år har vi valt att stötta organisationen Trygga barnen i samarbete med Clarion Hotel Arlanda och Nordic Choice-hotellens ensamma julgranar som söker julklappar.  För varje julklapp som förmedlas via insamlingen skänker Nordic Choice Hotels 10 kr till UNICEF-projektet, Sweet Dreams, ett projekt i kampen mot människohandel. Det tyckte vi var ett bra sätt att hjälpa dubbelt upp! IMG_0033

Du som inte bor i eller i närheten av Sigtuna kommun kan söka upp ditt närmaste Nordic Choice Hotel och lämna din klapp där.

Vi har nu fått in ett antal klappar och imorgon packar vi ner dem i säcken och åker till Clarion Hotel Arlanda för överlämning. Hoppas mottagarna blir lika glada för klapparna som vi blir över engagemanget från er som tagit er tid att komma förbi med era bidrag!

 

2 kommentarer

    1. Hej,

      tack för att du tog dig tid att kommentera och stort tack själv! Är strax på väg till Clarion Arlanda med säcken. God jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *