Är det vidrigaste över?

Nu är jag på väg till Ersta sjukhus. Färdiglaxerad (hoppas jag😳), nyduschad, HUNGRIG och nervös. Jag har gjort koloskopi tidigare, men då var det inte riktigt lika noggranna förberedelser och ett annat laxeringsmedel användes. Den här gången har jag haft strikt diet i en vecka och inte ätit någon fast föda sen i måndags. Då var jag så nervös och virrig så jag tänkte inte på att äta nåt fastare än äggröra, vilket kanske var för lite. Känner mig sjukt sugen på att tugga!

Just laxeringsdelen är nåt som jag fått bra tips för på nätet. Jag har lusläst broschyren och papprena som sjukhuset gett mig, men de bästa råden hittade jag faktiskt i en Flashback-tråd! Trodde tidigare att det forumet bara handlade om mord, våldtäkter och gav sverigedemokrater fritt spelrum🙊Hursomhelst, igår pinade jag i mig 2 liter Laxabon på 1,5 timme och höll på att få panik! Drack det enligt sjukhusets instruktioner och försökte varva med svag äppeldryck – vidrigt! Frös så jag skakade och det kändes som om jag skulle drunkna i mig själv! Grät nästan vid blotta tanken på att göra om allt idag. Men tack Flashback – där hittade jag rådet att kyla ordentligt och blanda med lite mindre vatten om jag samtidigt får i mig annan dryck och använda isbitar. Morgonen blev därmed mycket lättare. Och tack gode Gud för att jag får dricka kaffe!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *